Vežbajte jezike sa ljudima iz celog sveta uz Polyglot klub i AIESEC

World Net KG, YES Club Serbia i Polyglot Club Serbia u saradnji sa kancelarijom AIESEC u Kragujevcu organizuju događaj „Međunarodna razmena jezikaˮ.

Kako je najavljeno, učesnici će imati priliku da vežbaju jezike sa ljudima iz celog sveta, upoznaju nove prijatelje i odlično se zabave.

„Međunarodna razmena jezikaˮ. biće održana 7. septemba od 20 do 23 sata u Vinsko rakijskom Hubu, u Karađorđevoj 36.

“Cilj jeste vežbanje jezika u opuštenoj atmosferi sa izvornim govornicima ili ljudima sa istim jezičkim interesovanjima. Prijava se obavlja na licu mesta i jedino što je potrebno jeste vaše ime, maternji jezik i jezici koji vas zanimaju. Na svakom stolu će biti znak koji će predstavljati jezik koji će se koristiti za tim stolom. Možete sesti za bilo koji sto, možete ostati tamo koliko god želite. Takođe, možete se prebaciti za drugi sto kad god želite. Povedite prijatelje, ali ne stidite se da dođete sami. Vrlo je zanimljivo i korisno za učenike da samo slušaju konstrukcije rečenica, akcenta i rečnika izvornog govornika. Isprobajte što više stolova kako biste osetili čari samog događaja i upoznali kulturu drugih zemalja, ali i čuli iskustva ljudi koji dolaze”, saopštili su organizatori.

Ulaz je besplatan.

Post Author: Milan

Ostavi komentar