Uskršnje čestitke Gradonačelnika, Predsednika Skupštine grada i Pomoćnika gradonačelnika

Povodom Vaskrsa, najviši gradski funkcioneri uputili su čestitke vernicima i svima koji slave ovaj veliki hrišćanski praznik :

U susret najradosnijem hrišćanskom prazniku, NJegovom preosveštenstvu episkopu šumadijskom, sveštenstvu, monaštvu i vernicima čestitam najradosniji od svih hrišćanskih praznika Vaskrsenje Hristovo. Nek nas praznik nad praznicima podseti na neprolazne vrednosti pravoslavlja, a u naša srca donese mir i radost. Želim da predstojeće praznične dane provedete sa najdražima u duhovnoj radosti, zdravlju i lepom raspoloženju.

HRISTOS VASKRSE!

Gradonačelnik Kragujevca

Nikola Dašić

 

U ime odbornika Skupštine grada i u lično ime želim da nastupajući praznični dani naše misli usmere na mir, ljubav i slogu . U svakom od nas neka svetlost najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsenja Gospodnjeg obasja put ljubavi, poverenja i vere jednih u druge, da jedino zajedno možemo da odgovorimo svim iskušenjima i izazovima koje nam donosi novo vreme.

Sa željom da praznik proslavimo u radosti i zdravlju, svim pravoslavnim vernicima upućujem najradosniji od svih pozdrava

HRISTOS VASKRSE!

Predsednik Skupštine grada

Miroslav Petrašinović

 

U susret Vaskrsu, svim vernicima želim svaku milost svetiteljevu i opštu blagodat Božiju. Neka nam najradosniji hrišćanski praznik – simbol života, pokaže put spasenja i podari snagu da pobedimo iskušenja na putu istine i pravednosti.

Želim da ovaj praznik provedete u miru, zdravlju i radosti.

HRISTOS VASKRSE!

Pomoćnik gradonačelnika za saradnju sa crkvama i

verskim zajednicama

Mirko Čikirz

Post Author: Milan

Ostavi komentar