Uređenje puta za „strelište“ u MZ Desimirovac

Završne radove na uređenju lokalnog puta za „strelište“ u MZ Desimirovac, koje izvode ekipe Sektora niskogradnje JKP Šumadija Kragujevac, obišao je Damjan Srejić, član Gradskog veća za ravnomerni i održivi razvoj sela.

Ove godine smo imali ozbiljna ulaganja u seoske puteve, istakao je Srejić. Pored domaćinstava koja se nalaze sa obe strane puta, ovde imamo i proizvođače živine, tako da će deo industrije koja se nalazi na selu dobiti novu asfaltnu deonicu puta.

Ovo je treća ulica koja je u Desimirovcu asfaltirana ove godine, rekao je Aleksandar Radenković, odbornik u Skupštini grada Kragujevca i predsednik Saveta MZ Desimirovac. Posle ove ulice, asfaltiraće se i deo glavnog puta u delu Desimirovca koji se zove Bapska mala.

Zahvalni smo gradonačelniku Nikoli Dašiću, jer brine za ljude sa sela i siguran sam da će i sledeće godine još mnogo toga da se uradi kako u Desimirovcu, tako i u drugim kragujevačkim selima, kazao je Radenković.

Inače, dužina deonice puta koja će biti asfaltirana iznosi 685 metara, dok je prosečna širina 3 metra. Nakon radova na asfaltiranju, pristupiće se ugradnji bankina. Ukupna vrednost radova iznosi 5,6 miliona dinara.

Post Author: Milan

Ostavi komentar