U Rektoratu Info dan posvećen inovativnom preduzetništvu

Univerzitet u Kragujevcu, uz podršku članova inovacione zajednice, za studente i diplomce Univerziteta u Kragujevcu, kao i za sve mlade koji imaju inovativne ideje i žele da čuju više informacija o započinjanju sopstvenog posla organizuje :

Info dan posvećen inovativnom preduzetništvu, u četvrtak, 12. maja u Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu sa početkom u 11.00 časova

Info dan je posvećen predstavljanju inovacionih kapaciteta, odnosno resursa koje mladi mogu koristiti, a koji postoje unutar regiona u kom se nalaze fakulteti Univerziteta u Kragujevcu.
Cilj info dana je da, promovisanjem preduzetništva, inovacija i startapova, pruži podršku mladima, motiviše ih i ohrabri na putu započinjanja sopstvenog posla i nastajanja njihovih startap priča.
Učesnici info dana će imati priliku da čuju više informacija o startap ekosistemima, započinjanju sopstvenog posla i dostupnim vidovima podrške, da čuju iskustva uspešnih, primere dobre prakse, kao i da iz prve ruke saznaju o novom resursu u polju inovacija – Platformi za inoviranje.
S obzirom na to da se šest fakulteta Univerziteta u Kragujevcu nalazi van sedišta Univerziteta, u narednom periodu biće održani i info dani u Kraljevu, Vrnjačkoj Banju, Čačku, Užicu i Jagodini, namenjeni studentima i diplomcima, kao i svim mladima koje ova tema zanima.

Post Author: Milan

Ostavi komentar