U nedelju počinje kupališna sezona na otvorenim bazenima

Zvanična kupališna sezona na gradskim bazenima u Kragujevcu počinje u nedelju 30. juna i za sve posetioce će prvog dana ulaz biti besplatan. Cena dnevne karte, će inače kao i ranijih godina biti 200 dinara, a novina od ove godine je uvođenje popodnevne karte za sve koji na gradske bazene dođu od 16.00 sati, i cena će im biti 100 dinara.

Od ove godine kupalištima u Kragujevcu upravlja Sportsko privredno društvo „Radnički“ i u toku je rekonstrukcija tribina na gradskim otvorenim bazenima za koju je iz sopstvenih sredstava društvo izdvojilo četiri miliona dinara.

Tribine će biti obložene dekingom, podnim dugotrajnim ekološkim materijalom, otpornim na sve atmosferske prilike.

Aktuelna rekonstrukcija, koja se radi parcijalno neće ometati kupače na gradskim bazenima, jer bezbednost je ono o čemu najviše brinemo, kaže Bojan Ilić direktor SPD „Radnički“ i objašnjava da radovi nisu završeni ranije zbog loših vremenskih prilika u proteklom periodu. Zbog radova na tribinama upotreba suncobrana i ležaljki koje su ove godine zanovljeni, biće besplatni ističe Ilić i najavljuje niz pogodnosti i iznenađenja za kupače na kragujevačkim gradskim bazenima.

Posle više godina planira se uvođenje termina za noćno kupanje uz cenu ulaznice od 150 dinara.

Inače, građani mogu kupiti mesečne karte sa 10 prolaza po ceni od 1800 dinara i 30 prolaza po ceni od 3600 dinara.

Novina su i sezonske karte sa 25, 50 i 75 prolaza, po cenama od 3500, 6000 i 8000 dinara. Izrada kartica koje se mogu dopuniti je 350 dinara, a besplatan ulaz na bazene imaće vukovci i osobe sa invaliditetom.

Radno vreme otvorenih bazena je od 10.30 do 18.30.

Post Author: Milan

Ostavi komentar