Težak udes u Šumaricama uz učešće nekoliko vozila

Večeras, nešto pre 22 časa, na putu koji vodi za Gornji Milanovac, pre skretanja ka Hotelu Šumarice dogodio se stravičan saobraćajni udes u kome je učestvovalo više vozila, najmanje tri.

Zapravo udes se odigrao na dve lokacije a tu je bio samo njegov  završetak. Prema izjavama svedoka, vozilo kojim je upravljala osoba ženskog pola, najpre je na raskršću gde se ukrštaju ulica koja vodi od Šumaričkog jezera  i Gornjomilanovački put, udarila u drugo vozilo i okrenulo ga na putu. Ona je u punoj brzini nastavila da vozi, verovatno sa namerom da pobegne sa lica mesta i na lokaciji pre skretanja ka Hotelu Šumarice, udarila otpozadi u drugo vozilo i bacila ga u kanal pored puta. Sama je izgubila kontrolu nad vozilom i u punoj brzini preletela preko suprotne trake i udarila u drvo.

Prema izjavama očevidaca a i izveštača Velikog parka sa lica mesta, Teodore Misirlić, žena je pretrpela povrede ekstremiteta i bila je u svesnom stanju do dolaska Hitne pomoći. Na sreću Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta i odvezla povređenu ženu. Pravo je čudo kako niko od putnika u vozilu, koje je završilo u kanalu nije teže povređen.

Trenutno se saobraćaj ka Šumaricama odvija otežano jer traje policijski uviđaj na obe lokacije a iz pravca od Šumarica ka gradu, saobraćaj se usmerava u pravcu Muzeja i kasarne Milan Blagojević,

 

Foto : Teodora Misirlić, Ivan Dubljanin

Post Author: Milan

Ostavi komentar