Stevović obišao rekonstruisano igralište na Pivarskom skveru

Предраг Стевовић, члан Градског већа за спорт, обишао је данас реконструисано игралиште за мале спортове на Пиварском скверу.

Ово је једна од континуираних акција које град Крагујевац спроводи, где снажно, мотивисано, посвећено, радимо на подизању спортске инфраструктуре у нашем граду.У свим насељима имате оваквих отворених игралишта за која су наши суграђани емотивно везани. На њима су одрастале и одрастају многе генерације које овде обично имају и први контакт са спортом – казао је Предраг Стевовић.

Вредност радова је 400 000 динара са ПДВ-ом. Посао је поверен предузећу Шумадија д.о.о“ које је одрадио комплетну реконструкцију ограде, замену дотрајалих кошаркашких конструкција и осликавање терена. Ово је само једно од игралишта у граду која се тренутно уређују,у различитим деловима града.

Подизање спортске инфраструктуре у Крагујевцу је у пуном замаху. У наредних месец дана биће завршена реконструкција стрељане у клубу „Чика Мата“,у хали Језеро. У наредних седам дана, први пут ће у Крагујевцу бити отворене вештачке стене у ОШ „Јован Поповић“, где ће наши суграђани добити могућност да се рекреативно или професионално баве спортским пењањем.

Није нормално да наши суграђани одлазе на тренинге у друге градове јер немају услове за тренирање у свом граду. Да ли су у питању рекреативци или професионални спортисти, наш град треба да понуди најбоље могуће услове и на томе ћемо интензивно радити у наредном периоду – рекао је Стевовић.

Post Author: Milan

Ostavi komentar