Sportski rekviziti i za mališane vrtića Švrća i Bubamara

Povodom početka Dečije nedelje koja se ove godine obeležava od 2. do 8. oktobra, član Gradskog veća za sport Predrag Stevović, posetio je vrtiće Predškolske ustanove Đurđevdan, jaslice Švrća i vrtić Bubamara i uručio sportske rekvizite za aktivnosti mališana.

Uvek nam je isti cilj – da od malih nogu našim sugrađanima ugradimo ljubav prema sportu i lopti. Odrastanje uz njih je najlepše i najzdravije. Stevović je obišao vrtiće, razgovarao sa vaspitačima i upravom vrtića i najavio podršku i drugim obdaništima. Trudićemo se da ubuduće obezbedimo više sportske opreme i sve ono što su rukovodioci ustanova izdvojili kao najpotrebnije, poručio je on.

Brankica Stojković, medicinska sestra u jaslenom vrtiću Švrća kaže da je vrtić deo kampanje ’’Prvih hiljadu dana’’ u okviru koje se prate potrebe i interesovanja deteta u prve tri godine života kada se kod dece sve ubrzano razvija. Koliko god da je kolektivni način življenja u našem vrtiću, trudimo se da razvijamo i zadovoljimo  individualne potrebe dece, kaže med. sestra, zahvaljujući se gradu na ukazanoj pažnji.

Obdanište Bubamara ima mešovite grupe i radi po Montesori metodi.

Post Author: Milan

Ostavi komentar