Snažna podrška Imleka- 100 tona mleka Bankama hrane Srbije

U skladu sa svojom društveno odgovornom ulogom, kompanija Imlek nastavlja da pruža podršku deci i institucijama koje pomažu socijalno ugroženim kategorijama stanovništva, te je donirala 100 tona mleka Banci hrane Vojvodina, Niš i Federaciji banaka hrane Srbije. Ovaj značajni gest jedan je u nizu akcija kompanije koja kontinuirano pruža podršku humanitarnim projektima širom zemlje u nastojanju da doprinese boljem životu zajednice u kojoj posluje.

Kompanija Imlek decenijama doprinosi boljem i kvalitetnijem životu stanovništva, sistematično ulažući u društveno odgovorne aktivnosti koje za cilj imaju da svim članovima društva obezbede sigurno okruženje i zdraviji život.

Podsećanja radi, kompanija Imlek je tokom aprila donirala više od 100 tona mleka različitim inatitucijama za bolesnu i nezbrinutu decu i drugim socijalno ugroženim kategorijama društva. Kako poručuju iz te kompanije, donacije će se nastaviti i tokom narednih meseci.

„U skladu sa vrednostima koje negujemo, uvek smo spremni da kroz konkretne vidove pomoći pružimo podršku najugroženijim kategorijama stanovništva. Sa tom namerom podržavamo organizacije poput Banke hrane Vojvodina, Banke hrane Niš i Federacije banke hrane Srbija koje se bave sakupljanjem i distribucijom hrane onima kojima je podrška najpotrebnija. Ova donacija, međutim, predstavlja samo jednu od mnogobrojnih koje smo do sada realizovali i koje planiramo i u budućnosti da nastavimo“, izjavio je Jovan Bugarčić, direktor marketinga kompanije Imlek.

„Ova donacija je od izuzetnog značaja na naše korisnike, posebno u ovom trenutku kada se suočavamo sa velikim izazovima i potrebama. Osiguravanje osnovnih namirnica poput mleka ima ogroman uticaj na poboljšanje kvaliteta života siromašnih i ugroženih ljudi u našoj zajednici. Zahvalio bih se kompaniji Imlek koja je prepoznala potrebu za donacijom i posvećenost Banke hrane u naporima da uvek bude uz zajednicu“, izjavio je Srđan Budimčić, direktor Banke hrane Vojvodina.

 

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar