Savez studenata Pravnog fakulteta poziva na bojkot izbora za studentski parlament

Povodom izbora za studentski parlament Pravnog fakulteta u Kragujevcu, saopštenjem se oglasio Savez studenata Pravnog fakulteta u Kragujevcu.

U saopštenju ove studentske organizacije izražava se nezadovoljstvo terminom održavanja izbora jer se poklapaju sa ispitnim rokom ali i sa pandemijom. Takođe se navodi da je nedostatak izbora i što na njemu neće moći da učestvuju brucoši.

Savez studenata smatra da se uprava fakulteta stavila na stranu jedne studentske organizacije, čiji je osnivač predsednik omladine Jedinstvene Srbije. Time se i politika značajno umešala u ove izbore tvrde iz Saveza studenata Pravnog fakulteta. Upravi se još zamera i što tokom vanrednog stanja u Srbiji, fakultet nije uspeo da obezbedi online predavanja i kolokvijume, što je vecina fakulteta kragujevačkog Univerziteta uradila, kaže se u saopštenju.

Iz svih tih razloga Savez studenata Pravnog fakulteta poziva sve studente da bojkotuju izbore za studentski parlament.

 

 

Post Author: Milan

1 thought on “Savez studenata Pravnog fakulteta poziva na bojkot izbora za studentski parlament

    Student

    (21 септембра, 2020 - 6:17 pm)

    Ovo pisu likovi koji su dovodili americkog ambasadora na Pravni fakultet da paradira kartom Srbije bez Kosova i Metohije i to na dan secanja na poginule radnike rts-a koje je taj isti nato pakt (koji oni srcano promovisu) svojim bombama ubio!
    Cela organizacija se svodi na 3 vecita ponavljaca, koja zajedno nemaju 5 polozena ispita.

    Studenti Pravnog fakulteta znaju ko ste!
    SRAMOTO LJUDSKOG RODA!

Ostavi komentar