Respiratorni centar – Za Gavrilovu pobedu

Zaposleni Respiratornog centra Doma zdravlja Kragujevac su već godinu dana na prvoj borbenoj liniji protiv virusa COVID – 19. Uz svo svoje zalaganje i rad, često i nekoliko meseci bez dana odmora, još jednom su pokazali svoju solidarnost i uključili se u akciju prikupljanja sredstava za lečenje malog Gavrila Đurđevića koji boluje od spinalne mišićne atrofije i za čije je lečenje potrebno 2,5 miliona evra. Brzom akcijom zaposleni su sakupili sredstva koja će biti uplaćena na žiro račun porodice malog Gavrila.

Načelnica Respiratornog centra Dr Sanja Kojić je tim povodom izjavila:

“Mi smo svi slali SMS poruke, ne samo za Gavrila već i za Minju, Pavla, Olivera i svu decu kojima je ta pomoć neophodna, ali ovog puta smo imali potrebu da zajedno kao tim, kao jedna velika porodica, što i jesmo jer već godinu dana neprekidno radimo zajedno, učestvujemo u ovome. Želim posebno da istaknem da su se sem zaposlenih akciji pridružili i učesnici projekta “Moja prva plata” koji imaju minimalne zarade, na šta sam ja izuzetno ponosna jer posle godinu dana rada u nemogućim uslovima moj tim je sačuvao veliko i humano srce. Nadam se da ćemo ovim svojim gestom motivisati i druge građane, kolektive, firme da krenu ovim putem i da pokažemo da Gavrilo može i mora da pobedi, a potrebna mu je pomoć svih nas i svaka uplata od one najmanje do najveće je jedan korak ka toj pobedi”. 

Ukupno je prikupljeno 60.000 dinara i ta sredstva su uplaćena na žiro račun i zaposleni su nas uverili da će ovakve akcije nastaviti.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar