Raspored rada ustanova i službi za praznike

Tokom predstojećeg praznika većina ustanova, preduzeća i službi neće raditi samo 7. januara. U Domu zdravlja i Apotekarskoj ustanovi Kragujevaac organizovana su dežurstva.

Tako će Kovid ambulanta raditi uobičajeno, osim na Božić, kada će biti otvorena od 8 do 18 časova. Zdravstvena stanica broj 4 i služba za zdravstvenu zaštitu školske dece u subotu i nedelju radiće od 8 do 18 časova. To radno vreme imaće i službe za zdravstvenu zaštitu predškolske dece, kao i kućnog lečenja. Polivalenta patronažna služba radiće u subotu od 8 do 18 časova, dok nedeljom ne radi. Ambulanta u Stragarima radiće od 7 do 12 časova, a od 12 do 14,20 časova na terenu.

U petak, 6. januara, apoteke “1. maj”, “29. novembar”, “Šumadija”, “Avala”, “Stanovo”, “21. oktobar”, “Topola”, “Batočina”, “Rača”, “Knić”, “Gruža”, “Bresnica”, “Zastava”, “Đurđevdan”, “Zdravlje”, “Lapovo”, “Erdoglija”, “Filip Kljajić” radiće od 7 do 17 časova, dok će do 13 sati biti otvorene “Palilula”, “Šumarice”, “Natalinci”, “Stragari”, “Čumić”, “Bare”, “Toponica”, “Šatornja”, dok će apoteka “Lapovo 2” tog dana će biti otvorena od 8 do 13 časova.

Na Božić, 7. januara, dežuraće apoteka “1. maj” od 10 do 20 časova, dok će Apoteka Bubanj za vreme praznika raditi kao i obično – non stop.

Post Author: Milan

Ostavi komentar