Promocija turističke ponude Republike Srpske u Kragujevcu

U okviru tradicionalne manifestacije „Dani Srpske u Srbiji“, koju deveti put organizuje Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji, u Kragujevcu će 25. i 26. septembra, od 12 do 19 časova, na Trgu kod Krsta, biti organizovana promocija turističkih proizvoda Republike Srpske. Tom prilikom svoju turističku ponudu predstaviće i lokalne turističke organizacije Jahorine, Trebinja i Foče. Posetioci će se upoznati sa ponudom za predstojeću zimsku sezonu na Jahorini, ali i mogućnostima raftinga na Tari i Vrbasu, bogatim kulturno – istorijskim nasleđem i prirodnim lepotama Republike Srpske. Za posetioce štanda biće organizovana prigodna nagradna igra.
U subotu, 25. septembra, u Domu omladine – scena „Slavica Slaja Urošević“, u 20 časova, biće izvedena predstava Banjalučkog studentskog pozorišta „Nakon predstave“, autora Zorana Kostića, a u režiji Jelene Trapetove Kostić.
Ovogodišnji program manifestacije „Dani Srpske u Srbiji“ realizuje se od 22. do 29. septembra u 11 gradova Srbije. Tom prilikom biće promovisani investicioni potencijali i turistička ponuda Republike Srpske, upriličeni susreti bratimljenih gradova i opština Srbije i Srpske, kao i brojni umetnički programi – pozorišne predstave, koncerti i književni programi.

Post Author: Milan

Ostavi komentar