Promocija knjige Politika iz oštrog ugla Milana D. Stevanovića

U medija centru Šumadija sajma danas je organizovana promocija knjige Politika iz oštrog ugla, autora Milana D. Stevanovića. Poreklom iz Stragara, diplomirani matematičar po obrazovanju, savetnik u Institutu Mihajlo Pupin, ljubitelj sporta i informatičkih tehnologija, svoja znanje i veštine u oblasti političkog marketinga pretočio je u pisanu reč. Treća knjiga Politika iz oštrog ugla, prema rečima autora, predstavlja sublimaciju prethodnih Kako da pobedite na izborima i Kako da postanete uspešan političar. Iza sebe Milan D. Stevanović ima preko 35 kampanja u regionu i kaže – idemo dalje …

Na osnovu iskustva koje je godinama prikupljao u Americi, širom Evrope i u svim gradovima u kojima je profesionalno bio angžovan, primenio je sve moguće alate, efekte i načine da dođemo do cilja. Dugo radim sa Milanom, koga smatram mentorom u svom političkom angažmanu, rekao je gradonačelnik Nikola Dašić. Naučili smo da je politika sabiranje, a ne oduzimanje, kako treba da funkcioniše jedna politička partija između dva izborna ciklusa i u samoj kampanji.

Svako ko želi da se bavi politikom treba da pročita ovu knjiga jer su tu znanja koja se temelje na viševekovnim iskustvima na drugim kontinentima. Mi nismo izolovan slučaj ili po bilo čemu specifični, ono čime sami sebe zavaravmo, ali postoje neka politička pravila koja nam omogućavaju da preskočimo godine i godine učenja na sopstvenim grešakama, poručio je Dašić.

Ukratko, Milan D. Stevanović je, kako je rečeno, sadržajno, tematski i leksički kroz ovu knjigu u potpunosti odgovorio zadatku ozbiljnog edukatora i profesionalca kome je glavni cilj da svoje iskustvo podeli i usadi u sve koji se budu latili da je čitaju.

Post Author: Milan

Ostavi komentar