Privremena izmena režima saobraćaja zbog radova u Kosovskoj ulici

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji pružnog (putnog) prelaza „Zastava sat“ na deonici pruge Lapovo – Kraljevo – Lešak, u periodu od 07.10.2020. (od 07:00 časova) – 08.10.2020. god. (do16:00 časova), uvodi se privremeni režim saobraćaja u Kosovskoj ulici u Kragujevcu.

U ovom periodu vozila javnog gradskog prevoza putnika na linijama sa oznakom:
– 2 i 17 u smeru ka centru grada upućuju se iz ulice Stojana Protića u ulice Dragoslava Srejovića, Pariske komune, Lepenički bulevar, 27. marta i dalje registrovanom trasom, a u povratku će koristiti registrovanu trasu.
– 3, 13 i 14 u smeru ka centru upućuju se iz ulice Dr Jovana Ristića u ulice Braće Poljakovića, Pariske komune, Lepenički bulevar, 27. marta i dalje registrovanom trasom, a u povratku će koristiti registrovanu trasu.
– 601 polazi sa stajališta Autobuska stanica I i kreće se ulicama Vojislava Kalanovića, Dragoslava Srejovića, Dr Jovana Ristića i dalje registrovanom trasom, a u povratku iz ulice Dr Jovana Ristića kreće se ulicama Braće Poljakovića, Pariske komune, Dragoslava Srejovića, Šumadijskom do početnog/završnog terminusa Autobuska stanica I.

Za vreme izmene režima saobraćaja vozila će koristiti postojeća registrovana stajališta.
Radi zaštite svih učesnika u saobraćaju dodatne mere biće preduzete po potrebi.

Post Author: Milan

Ostavi komentar