Prijave za javno nadmetanje za zakup poslovnih prostorija do 23. septembra 2022.godine

Komisija za sprovođenje postupka davanja u zakup poslovnih prostorija i davanje na korišćenje poslovnih prostorija po beneficiranoj zakupnini raspisala je oglas za javno nadmetanje za davanje u zakup poslovnih prostorija.

Učesnici javnog nadmetanja obavezni su da podnesu prijavu za učešće na javnom nadmetanju Komisiji, u pisanom obliku, najkasnije do 23. septembra 2022. godine u 15 časova.

Tekst oglasa sa informacijama kao i obrazac prijave za učešće u postupku javnog nadmetanja za zakup poslovnih prostorija, svi zaiteresovani mogu preuzeti sa zvaničnog sajta Grada na linku ili na šalteru Gradske uprave, Trg slobode broj 3.

Ukupno se izdaje 13 poslovnih prostora, površine od 23 do 81 m2, dok se cene po m2 kreću u rasponu od 160 do 1.500 dinara.

Među njima, najskuplji je prostor od 70 m2, smešten u ekstra A zoni na adresi Branka Radičevića 50, koji se izdaje po počenoj mesečnoj ceni od 106.500 dinara. U istoj zoni se nalaze još dva poslovna prostora, jedan od 39 m2 u ulici Kralja Petra I broj 17 i u ulici Lole Ribara 19, površine od 23 m2. Početna mesečna cena za prvi iznosi 46.800 dinara, a za drugi 25.875 dinara. Sve cene su bez PDV-a.

– Licitacioni korak iznosi 100 dinara po 1 m². Poslovni prostor daje se u zakup u viđenom stanju na period do pet godina dok se poslovni prostor u ulici Lole Ribara daje u zakup na period ne duži od jedne godine, s tim što se ugovor o zakupu može produžiti bez ponovnog oglašavanja, do pravosnažnosti akta o povraćaju imovine – navodi se u oglasu.

Post Author: Milan

Ostavi komentar