PK Kragujevac : Održana konstitutivna sednica Sekcije posrednika u prometu nepokretnosti Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga

U prostorijama Privredne komore Srbije – Regionalne privredne komore Kragujevac je u četvrtak 23. februara 2023. godine održana konstitutivna sednica Sekcije posrednika u prometu nepokretnosti Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga. Sednici su prisustvovale
agencije koje se bave posredovanjem u prometu i zakupu nepokretnosti sa područja Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga.

Sekcija predstavlja regionalni oblik organizovanja Privredne komore Srbije, i deo je Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti koji pripada Udruženju za trgovinu. Cilj osnivanja Sekcije je povezivanje i okupljanje privrednih društava i preduzetnika koji obavljaju poslove posredovanja u prometu i zakupu nepokretnosti, kao i iniciranje i realizacija programa i projekata za unapređenje delatnosti, primena etičkih kodeksa i primena međunarodnih standarda u poslovanju, uključujući i poslove edukacije.

Za predsednika Sekcije izabran je Vladimir Joksimović, vlasnik agencije „Palma nekretnine“ iz Kragujevca, dok je za zamenika predsednika izabran Radosav Janković, vlasnik agencije „Heroldo broj 1“ iz Ćuprije.

Post Author: Milan

Ostavi komentar