Otvoren Sajam venčanja

Na Šumadija sajmu, danas je svečano otvoren jedan od najlepših sajmova u godišnjem sajamskom kalendaru – Sajam venčanja.

Iako je upravo industrija venčanja pretrpela najveće gubitke u vreme pandemije, organizatori ovog sajma su smatrali da održavanje ovakve sajamske manifestacije predstavlja vesnik nekog novog života, života posle pandemije.

Iako su mnogi mislili da ulazak u organizaciju Sajma venčanja u vreme pandemije predstavlja ozbiljan rizik, jednu veliku neizvesnost, smatrali smo da je najveći rizik da do ovakvog događaja uopšte i ne dođe. Šumadija sajam je baš kao i grad Kragujevac navikao da se uspešno nosi sa ovom pandemijom, da živi sa njom. Ovaj sajam posvetili smo venčanju, jednom od najvažnijih životnih događaja bez kojih nije moguće zamisliti da možemo da funkcionišemo normalno – kazao je Aleksandar Lazović, direktor Šumadija sajma.

Sajam je otvorila Sanja Tucaković, član Gradskog veća za lokalnu samoupravu

Zadovoljstvo je otvoriti ovako lep sajam, posebno u okolnostima u kojima se nalazimo u poslednje dve godine i okolnostima u kojima se našla upravo industrija venčanja.Industrija venčanja je jedna od najugroženijih industrija u poslednje dve godine. U tim okolnostima, imati ideju i hrabrost da otvorite ovakav jedan sajam, zaslužuje veliku pohvalu i sve čestitke organizatoru sajma – kazala je Sanja Tucaković.

Prošle godine, Šumadija sajam, jedini u regionu je organizovao Sajam automobila. Ove godine je prvi grad u regionu koji organizuje Sajam venčanja.

Venčanice, svečana odela, cvetni aranžmani, bidermajeri, pozivnice, torte, ponude keteringa, orkestri, frizure, zlatare… samo su deo izlagačkog asortimana ovogodišnjih izlagača.

Tokom trodnevne sajamske manifestacije, na bini Šumadija sajma,predstaviće se i brojni kragujevački bendovi, a pripremljen je i veliki broj promotivnih sadržaja.

U ime izlagača, na svečanosti povodom otvaranja, obratio se Vladimir Vuletović, vlasnik zlatare „Filigran“.

Mi ovaj sajam volimo zbog toga što je na njemu prisutno dosta pozitivne energije, rade se lepe stvari, trudimo se da usrećimo ljude, jedva smo čekali da se ovo sve ponovi posle dve godine pauze. Izložili smo nove modele, ponudili sajamske popuste i pozvao bih ovom prilikom Kragujevčane da obiđu ovaj sajam.

Post Author: Milan

Ostavi komentar