Otvoren Sajam venčanja

Pred velikim brojem posetilaca, izlagača, zvanica i medija otvoren je „Sajam venčanja 2023” u potpuno obnovljenoj hali Šumadija sajma. Sajamsku manifestaciju, koju sedmu godinu pod pokroviteljstvom grada Kragujevca organizuje Šumadija sajam, otvorila je Maja Angelovska, članica Gradskog veća za komunalnu delatnost. Prisutnima su se obratili Aleksandar Štajn, direktor Šumadija sajma, kao i Aleksandar Mihajlović, zamenik direktora Hotela Kragujevac.

Sajam venčanja je najlepša sajamska manifestacija koja promoviše ljubav i porodicu, istakla je Maja Angelovska, članica Gradskog veća za komunalne delatnosti. Nadamo se da će svojom veselom i prijatnom atmosferom ispuniti očekivanja izlagača i budućih mladenaca. U prošloj godini sklopljeno je 1037 brakova u gradu Kragujevcu. Ponosni smo na činjenicu da naši sugrađani veruju u instituciju braka i ovom prilikom bismo poželeli da se u 2023. godini sklopi još veći broj brakova, poručila je Angelovska.

Ovo je prva manifestacija u bogatom kalendaru Šumadija sajma, rekao je Aleksandar Štajn, direktor Šumadija sajma. Prva u ovoj godini, takođe, prva u našoj hali koja je potpuno obnovljena i renovirana. U prethodnom periodu smo se trudili da stvorimo što bolje uslove za naše izlagače, posetioce, kao i za zaposlene na Šumadija sajmu. Sve to ne bismo mogli da postignemo bez podrške grada Kragujevca, istakao je Štajn.

Tokom trodnevne sajamske manifestacije koja će trajati do nedelje, 12. februara, posetiocima će se predstavljati kragujevački bendovi, kao i više od 30 renomiranih izlagača s bogatom ponudom proizvoda i usluga neophodnih za organizaciju venčanja, među kojima su: saloni venčanica, restorani, zlatare, preduzeća sa uslugama keteringa itd. U okviru ceremonije otvaranja, posetioci su uživali u nastupima Plej benda i Akademik benda.

„Sajam venčanja 2023” biće otvoren za posetioce od 10-20 sati, osim poslednjeg dana manifestacije, kada će raditi do 18 sati. Ulaz je 100 dinara, a parking u krugu Šumadija sajma je besplatan.

Post Author: Milan

Ostavi komentar