Otvoren 17. Međunarodni sajam komunalne opreme „Komdel ekspo“

Na „Šumadija sajmu“ juče je otvoren 17. Međunarodni sajam komunalne opreme „Komdel ekspo“ koji okuplja proizvođače i distributere komunalne opreme iz zemlje i regiona. Sajam je otvorio gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić koji je istakao da je posebno ponosan na činjenicu da je Kragujevac jedini grad u Srbiji u kome se ovakav sajam održava.

I kada je +40 C i -20 C, i kada je vetar, i noć, i sunce, i kiša, građanin očekuje da ima kvalitetnu komunalnu uslugu i da u komunalnom sektoru sve funkcioniše perfektno. Građane obično ne tangira to da li su uslovi za rad ovakvi ili onakvi i to je upravo razlog zašto naši radnici u komunalnom sektoru jesu veoma biti da bi jedan grad funkcionisao. Zato i jeste važno da se ovakvi sajmovi održavaju, da se prate svetski trendovi, da se inoviraju tehnologije kako bi naš komunalni radnik imao dobre uslove za rad – kazao je Dašić.

Marko Vujnović, direktor JKP „Šumadija“ istakao je da je sajam „Komdel ekspo“ prilika za razmenu tehnologija i znanja, razmenu iskustava sa kolegama iz regiona kao i prilika za nove poslovne kontakte.

Moramo da pratimo nove tehnologije.Ove jeste prilika da se upoznamo ne samo sa novim tehnologijama i mehanizacijom koja je ovde izložena nego i sa onim što će biti aktuelno sledeće godine kako bismo uspeli da to uvrstimo u naše planove i programe poslovanja i ako možemo nabavimo tu novu tehnologiju – kazao je Vujnović.

Sajam komunalne opreme na „Šumadija sajmu“ otvoren je do 14. oktobra.

Post Author: Milan

Ostavi komentar