Oštećen deo ograde oko Kreativnog parka

Deo ograde oko dečijeg Kreativnog parka, oštećen je tokom prethodne noći. Gradonačelnik Kragujevca, Nikola Dašić, osudio je nasilničko ponašanje i pozvao nadležne organe da reaguju što pre.

Ovaj vandalski čin koji su počinili pojedinci je neprihvatljiv i nedopustiv, i siguran sam da Kragujevčani ne žele ovakve scene, naročito na dečijim igralištima i u parkovima. Grad mora da zaštiti postojeća javna dobra, a podršku za to, sasvim sam siguran, dobićemo od većine građana. Osuđujem nasilničko ponašanje i svaki vid uništavanja imovine i javnih dobara – poručio je gradonačelnik Dašić.

SPD Radnički u čijoj nadležnosti je i briga o Kreativnom parku, već u jutarnjim satima je angažovalo ekipu preduzeća „Šumadija des“ da zameni oštećeni deo ograde.

Ovo su izolovani slučajevi. Ja sam uveren da su Kragujevčani apsolutno svesni koliko ovaj park znači za našu decu, kao što smo i mi iz SPD Radnički svesni da je bezbednost naše dece na prvom mestu. Mi ćemo kao društveno odgovorno preduzeće već od danas uvesti i noćnu službu, imaćemo noćnog čuvara, a vrlo brzo ćemo ovaj park pokriti video nadzorom – rekao je Bojan Ilić, direktor SPD Radnički.

Post Author: Milan

Ostavi komentar