Osnovana nova kompanija Oldrati Gomma Line – Proizvodnja presovanih gumenih proizvoda

Poznati proizvođač iz sektora gumenih delova Oldrati Guarnizioni Industriali S.p.A i kompanija Gomma Line iz Srbije ulaze u zajednički poduhvat osnivanjem nove joint-venture kompanije Oldrati Gomma Line u cilju povećanja konkurentnosti na evropskom tržištu i prodiranju na nova tržišta.

Kako je navedeno na sajtu kompanije iz Kragujevca, nova kompanija pod nazivom Oldrati Gomma Line d.o.o. će proizvoditi presovane gumene proizvode.
Kompanija Oldrati Gomma Line započinje proizvodnju u januaru 2021. godine u fabrici u Kragujevcu za klijente iz sektora auto industrije i kućnih i industrijskih uređaja, sa planom povećanja kapaciteta u narednoj godini i proširivanju proizvodnog asortimana.
– Proizvodni pogon Oldrati Gomma Line karakteriše moderna tehnologija i savremeni park injekcionih presa kao i odeljenje za razvoj alata za brizganje gume. Novi proizvodni pogon nudi efikasnu proizvodnju u skladu sa internacionalnim standardima kvaliteta sa akcentom na ekološku i energetsku efikasnost. Nova kompanija će pokrivati tržište Evrope i zemalja CIS regiona – navedeno je na sajtu.
O kompanijama
Oldrati Guarnizioni Industriali je priznati proizvođač u sektoru gumenih proizvoda (proizvodnja gumenih sirovina, presovanih gumenih delova i ekstruzija), plastike (presovani i ekstrudirani proizvodi) i proizvoda od silikona (presovani i ekstrudirani proizvodi). Ova kompanije je aktivna u sektoru automobilske, petrohemijske, energetske industrije i sektoru kućne tehnike. Danas Oldrati Grupa broji 11 kompanija iz Italije, Slovačke i Turske.
GOMMA Line je regionalni lider u proizvodnji gumenih proizvoda pretežno za automobilsku industriju, kao i industrije teretnih, poljoprivrednih vozila i kućne tehnike. GOMMA Line raspolaže tehnologijom ekstruzije, flokiranja, presovanja i spajanja, kao i sopstvenom alatnicom za razvoj novih projekata. GOMMA Line grupacija obuhvata proizvodne pogone u Srbiji i Rusiji, sa prodajnim predstavništvima u Srbiji, Rusiji, Italiji i Francuskoj.
Izvor : eKapija
Foto : rangizzz/shutterstock.com

Post Author: Milan

Ostavi komentar