Obrisane basnoslovne ponude za Ronaldovu kapitensku traku

Fondacija Zajedno za život i sajt za prodaju Limundo obrisale su basnoslovne ponude za kapitensku traku, koju je koju je Kristijano Ronaldo bacio na travu stadiona „Rajko Mitić“, iz revolta što mu nije priznat gol za pobedu Portugalije protiv Srbije, jer su pojedini ljudi aukciju iskoristili za šalu, a ne za pomoć šestomesečnom Gavrilu Đurđeviću.

Fondacija „Zajedno za život“ u utorak je objavila da je dežurni radnik na stadionu uzeo traku sa terena i da je odlučio da je donira, kako bi se pokrenula humanitarna aukcija.

Sva prikupljena sredstva biće namenjena za lečenje šestomesečnog Gavrila Đurđevića iz Kragujevca koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Ovo je trebalo da bude lepa akcija, da se pomogne Gavrilu kom je neophodno dva i po miliona evra za lečenje, ali pojedinci su to iskoristili da se iz fotelje zafrkavaju sa životom deteta.

U noći između utorka i srede cena je krenula da raste brzinom svetlosti, te je u roku od nekoliko sati sa 12 miliona premašila cifru od preko milijardu dinara.

Poslednja cifra koja je bila ponuđena na aukciji je od korisnika „Pavlasa“ iznosila 1.280.000.170 (milijardu i 280 miliona dinara), odnosno oko 11 miliona evra, prenosi Sputnjik.

 

Piše : Fonet

Post Author: Milan

Ostavi komentar