NURDOR obeležava Svetski dan dece obolele od raka

NURDOR će i ove godine, 15. februara, obeležiti Svetski dan dece obolele od raka pod sloganom “Mnogo je važno da zagrliš snažno”.

“Naučili smo od naših malih superheroja koliko je važno da se grlimo, svaki dan borbe, koliko je važna podrška i ljubav i koliko je važno da ih pokazujemo i delimo. Zato vas pozivamo da dođete 15. februara na Trg kod Krsta, u 12 sati – Da pravimo najveći zagrljaj na svetu”, poručuju iz NURDOR-a.
Volonteri ogranka NURDOR-a u Kragujevcu, pripremili su bogat zabavni program na Trgu kod Krsta.
U muzičkom delu nastupiće poznati kragujevački vokal Laza (frontmen grupe Euro Bend) i mališani iz Srpskog ansambla “Smilje”, a za zabavu najmlađih zadužen je najpoznatiji kragujevački mađioničar Radoslav Rmuš.
Deci će lica oslikavati volonteri i profesionalci Isidora i Biljana, a tu su i maske iz omiljenih crtanih filmova, u organizaciji Funny time maskota.
“Jedna mama se potrudila da napravi divne medenjake kojima će se sladiti prisutni mališani, a Studentski centar se takođe odazvao našem pozivu i obezbedio slatke zalogaje za drugare”, kažu u NURDOR-u i dodaju da će biti i kuvanog čaja da se zagreju ručice pred zagrljaje.
U NURDOR-u ističu da veliku zahvalnost duguju i “Euro tonu”, štampariji “Grafostil”, agenciji “Duo digital media”, kao i Gradskoj turističkoj organizaciji Kragujevac, koji su pomogli da se organizuje čitav događaj, firmama “Svet balona” i “Sale i Goca baloni”, kao svim volonterima i Asocijaciji studenata farmacije KG PSA.

Post Author: Milan

Ostavi komentar