Novogodišnji paketići za decu – naše male heroje

Našim najmlađim sugrađanima koji se leče na pedijatrisjkoj klinici Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac, deci i mladima iz Udruženja za decu sa smetnjama u razvoju „Sveti Vasilije Veliki“ i dece obolele od dijabetesa tokom ove nedelje uručeni su novogodišnji paketići, prikupljeni u humanitarnoj akciji.

Mališane su obradovali volonteri Kancelarije za mlade, predstavnici organizacije Blythswood Srbija i udruženja NURDOR.

Pored slatkiša, u paketićima su bile igračke, slikovnice, bojice, pribor za ličnu higijenu, kape, rukavce i drugo uz čestitku. U susret novogodišnjim i božićnim praznicima želeli smo da naše najmlađe sugrađane obradujemo i ulepšamo im prazniče dane, a posebno one mališane koji predstojeće praznike provode van svojih kuća, kazala Marija Đoković, koordinatorka Kancelarije za mlade. Za kraj ove godine želeli smo, da pošaljemo poruku da smo tu i da smo svi deo jedne velike zajednice i da zajedno nesebično delimo novogodišnju čaroliju i radost praznika ali i da smo ponosni na naše male heroje – poručuju iz Kancelarije za mlade.

Veliku podršku ovoj akciji dali su i Blythswood Srbija i Kulturni centar UMUS, Auto centar Atrium cars, udruženje VIBE, centar rasvete Mina plus, kompanija Yanfeng, Fakultet inženjerskih nauka Univerziteta u Kragjevcu ali i brojni sugrađani koji su se ovoj akciji odazbvali u velikom broju.

Post Author: Milan

Ostavi komentar