,,Novi koraci u starim cipelama“ – organizovana debata na Pravnom fakultetu

Drugu godinu zaredom Omladinska prestonica Evrope Novi Sad-OPENS obeležava 17. novembar kao Međunarodni dan studenata. OPENS će ovom prilikom posetiti tri univerzitetska grada: Kraujevac, Niš i Beograd, te u saradnji sa studentskim organizacijama organizovati studentske debate, uz poštovanje svih preporučenih epidemioloških mera.

U saradnji sa OPENS-om debatu na Univerzitetu u Kragujevcu organizovaće Debatni i besednički klub Pravnog fakulteta u Kragujevcu. Ovogodišnja krovna tema debata je ,,Novi koraci u starim cipelama“ i biće realizovana u formatu američke parlamentarne debate u skraćenoj formi. Debata će se održati u konferencijskoj sali Pravnog fakulteta, u subotu 14. novembra sa početkom u 10 časova. Zbog pridržavanja svih mera preporučenih od strane Kriznog štaba ograničen je broj učesnika i na turniru neće biti publike.

Ovo je prva godina da su studenti Univerziteta u Kragujevcu uzeli učešće u organizaciji i realizaciji debatnog turnira povodom Dana studenata i s ponosom navode da su prijavljene ekipe i sa dislociranih fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Post Author: Milan

Ostavi komentar