Nesvakidašnji događaj – obrušio se veliki deo fasade solitera na Bubnju, direktno na parkirane automobile

Večeras oko 21 časova u naselju Bubanj, ulici Vladike Nikolaja Velimirovića broj 1, dogodilo se obrušavanje fasade solitera. Količina materijala koji se sručio direktno na parking ispred solitera ali i na bočnu stranu bila je takva, da je samo sreća da niko nije prolazio u tom trenutku parkingom ali i stazom, sprečila tragediju većih razmera.

Dva automobila su oštećena, od čega jedan sa velikom materijalnom štetom. Na poziv okupljenih stanara pripadnici MUP-a su izvršili uviđaj a komunalna policija je takođe po pozivu ogradila trakama lice mesta, jer postoji velika mogućnost od daljeg obrušavanja.

Da cela slika bude još bizarnija, neposredno pre obrušavanja fasade, samo tridesetak metara dalje u ulici Grada Sirena, dogodio se težak saobraćajni udes u kome su učestvovala dva vozila. Dok su stanari solitera trčali da pomognu povređenima u udesu, iza njih se uz zaglušujuću buku obrušila fasada solitera. Prava je sreća da niko nije stradao, jer su ljudi protrčali bukvalno desetak sekundi pre obrušavanja a mnogi stanovnici solitera posmatrali udes sa svojih terasa i fasada im se obrušila ispred očiju. Tako se u roku od nekoliko minuta na licu mesta našla policija na dva različita uviđaja, kao i hitna pomoć, koja je pomagala povređenima u udesu. Zaista apokaliptične scene večeras na uglu ulica  Vladike Nikolaja Velimirovića i Grada Sirena.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar