Najavljena rekonstrukcija otvorenih terena za male sportove u Resniku

Član Gradskog veća za sport, Predrag Stevović, obišao je selo Resnik i ovom prilikom najavio rekonstrukciju otvorenih terena u ovom selu. To će biti prva u ovoj kalendarskoj godini kojom će otpočeti novi ciklus obnove i izgradnje sportskih terena u kragujevačkim naseljima i selima. Teren za male sportove nalaze se u dvorištu OŠ „Sreten Mladenović“ u Resniku.
Ulaganjem 1,2 miliona dinara u sređivanje otvorenih terena u Resniku, grad pokazuje da ravnomerno razvija i obnavlja sportsku infrastrukturu kako u gradskom, tako i na seoskom području. Obnavljamo jer želimo zdravu decu, želimo da svako dete ima isti pristup sportskoj infrastrukturi, želimo nove šampione koji će sutra predstavljati naš grad i našu državu na najbolji mogući način. – kazao je Stevović.
Postavljanjem ograde dužine 140 metara, košarkaške konstrukcije, golova i sređivanjem podloge, otvoreni teren za male sportove u Resniku biće u potpunosti uređen i opremljen. Tu nećemo stati, poručio je Stevović i kazao da će se sa obnavljanjem sportske infrastrukture nastaviti i u drugim naseljima i selima na teritoriji grada Kragujevca.

Post Author: Milan

Ostavi komentar