Na Badnji dan donatorska žurka „Za kovid heroje“

Na Badnji dan Nikola Dašić i Marko Vujnović i ove godine organizuju Dnevnu donatorsku zabavu, ovog puta Za kovid bolnicu i podršku kovid herojima.

Vreme je davanja, ne promocije, te smo organizatori akcije svi mi koji u njoj učestvujemo- slogan je ovogodišnje donatorske zabave.

Na promenadi u ulici Branka Radičevića, između Balkana i Zelengore, 6. januara služiće se kuvana rakija i vino koju je obezbedio podrum Pevac. Žurka se nastavlja u objektu Terminal 7, a sav prihod namenjen je za kovid bolnicu i podršku kovid herojima. Akcija traje od 12 do 18 sati.

Inače, ovo je tradicionalna žurka koju Dašić i Vujnović organizuju od 2019. godine. Tada su prikupljena sredstva kojima je kupljena kompletna posteljina, zamenjeni svi dušeci i jastuci na Dečijem odeljenju Univerzitetsko kliničkog centra „Kragujevac“. Žurka nije održana samo prošle godine zbog pandemije korona virusa.

Ove godine cilj je podrška kovid herojima. Ovu žurku organizujemo Marko i ja, pre svega kao Kragujevčani, koji godinama organizuju slične akcije, ističe Nikola Dašić. Zahvaljujem se na podršci koju smo dobili od Podruma Pevac i kafea Terminal 7. Uveren sam da će naši sugrađani, kao i uvek do sada, uzeti učešće u ovoj akciji i pokazati svoju humanost i solidarnost.

Badnji dan je trenutak kada jedni drugima opraštamo, trenutak kada slavimo dan pred rođenje Hristovo! Ovakvi ili onakvi, krivi ili manje krivi, Badnji dan je vreme kada ljubav pobeđuje sve naše razlike, naša neslaganja i njihove posledice. „CHARITY PARTY“ ne organizuju ni gradonačelnik, a ni direktor JKP „Šumadija“. Organizuju Marko i Nikola i nije nam prvi put, kaže Marko Vujnović, Kragujevčanin koji, zajedno sa Nikolom Dašićem organizuje humanitarni skup u slavu „posvećenosti, požrtvovanosti i nesebičnosti“.

Post Author: Milan

Ostavi komentar