Lični dres Dušana Tadića iz Ajaksa na aukciji za lečenje malog Gavrila

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i Ajaksa Dušan Tadić dao je na aukciju potpisan dres koji je nosio u holandskom klubu, kako bi se prikupio novac za lečenje malog Gavrila.

Kako je navedeno, dres je nošen na utakmici holandske lige i svojeručno ga je potpisao Dušana Tadića, a veličina dresa je M.

Kako je saopštila humanitarna organizacija Zajedno za život, Tadićev dres sa brojem 10 biće na aukciji u narednih pet dana.

U trenutku pisanja ovog teksta izlicitirano je već 60.000 dinara, a aukcija se završava 12. aprila u 10 sati.
Za lečenje dečaka Gavrila Đurđevića koji boluje od spinalne mišićne atrofije potrebno je prikupiti 2,5 miliona evra. Novac će mu omogućiti da primi zolgensmu, najskuplji lek na svetu.
Da podsetimo, u toku je nekoliko “sportskih” aukcija za lečenje malog Gavrila.

Na licitaciji su kopačke Stefana Mitrovića koje su sačuvale gol reprezentacije Srbije na poslednjem meču sa Portugalom. Ova aukcija ističe sutra, a do sada je izlicitirano 46.060 dinara.
Crvena adidas haljina sa potpisom teniserke Ane Ivanović takođe je na aukciji za malog Gavrila i do sada je izlicitirana na više od 18.000 dinara.

Sportska borba za lečenje bebe Gavrila započeta je fantastičnom aukcijom kapitenske trake Kristijana Ronalda koja je prodata za neverovatnih 7,5 miliona dinara.

Post Author: Milan

Ostavi komentar