Kragujevac spreman za đurđevdanske koncerte

Pripreme za sutrašnji praznik Kragujevca – Dan grada, privode se kraju. Postavljena je bina na Trgu ispred Zgrade Gradske uprave sa koje će se 6. maja, posle vatrometa koji je predviđen u 21.00 sat, začuti zvuk gitare Radomira Mihajlovića Točka i publika se prisetiti i uživati u bezvremenim hitovima i pesmama grupe SMAK.

Koncert će sa svojim motorima, prolaskom kroz Grad pred sam početak, upotpuniti i dolazak na binu najaviti članovi Moto kluba SMAK, a kao predgrupa od 20.00 sati nastupiće kragujevački bend koji neguje rokenrol zvuk – Epilog.

Sledećeg dana, 7. maja na bini ispred zgrade Gradske uprave od 20.00 sati praznično slavlje se nastavlja nastupima kragujevačkih grupa – Špajz, Fractal, Darkshines, Jelene Tomašević, Osvajača i Agate.

Treći dan obeležavanja Dana grada na trgu ispred zgrade Gradske uprave, u nedelju 8. maja obeležiće koncerti muzičara nešto drugačijeg zvuka, popularnijeg kod mlađe generacije. Nastupaće DJ Silent, Pablo, Green room Crew, MC Bahata, All in, Škabo, Steffan, Kima, Sashka Yanx, Devito.

Post Author: Milan

Ostavi komentar