Javni poziv za prijem dece u privatne vrtiće

Gradska uprava za društvene delatnosti i poslove sa građanima raspisala je treći Javni poziv za podnošenje Zahteva za priznavanje prava na naknadu dela troškova boravka dece u predškolskim ustanovama čiji je osnivač drugo pravno ili fizičko lice za radnu 2020/21. godinu dece koja se nalaze na Izvodu iz liste čekanja sa 61.9999 bodova zaključno sa 61.0000.
Pozivaju se roditelji, staratelji, usvojitelji ili hranitelji dece koja ispunjavaju uslove da Gradskoj upravi za društvene delatnosti i poslove sa građanima podnesu Zahtev za priznavanje prava na naknadu dela troškova. Zahtev se podnosi na obrascu koji se može preuzeti na zvaničnoj internet stranici grada Kragujevca: www.kragujevac.rs ili uzeti lično, a predaje neposredno Gradskoj upravi za društvene delatnosti i poslove sa građanima u Kragujevcu, Ulica Cara Lazara 15, u periodu od 26. oktobra zaključno sa 20. novembrom 2020. godine, u vremenu od 9,00 – 14,00 sati.
U cilju zaštite građana i sprečavanja mogućnosti širenja zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2, Gradska uprava za društvene delatnosti i poslove sa građanima obaveštava roditelje da Zahteve mogu podneti elektronskim putem na mail adresu prijemdece@gmail.com
Obrazac Zahteva možete preuzeti na zvaničnoj internet stranici grada Kragujevca www.kragujevac.rs.
Ukoliko roditelji ne mogu da preuzmu obrazac zahteva sa sajta grada, mogu da upute zahtev putem mejla prijemdece@gmail.com da im se dostavi obrazac na njihovu mejl adresu.
Pre popunjavanja obrasca Zahteva, obavezno pregledati raspoložive kapacitete privatnih predškolskih ustanova u pogledu godina starosti deteta i obavezno naznačiti ukoliko dete već ide u neki od vrtića na privikavanje.
Ukoliko je roditelj zdravstveni radnik uz zahtev se dostavlja i skenirana potvrda zdravstvene ustanove u kojoj je roditelj zaposlen.

Post Author: Milan

Ostavi komentar