Javna rasprava o Nacrtu budžeta grada Kragujevca za 2021. godinu

Gradsko veće na sednici održanoj 19. novembra donelo je Zaključak kojim se utvrđuje dinamika javne rasprave o Nacrtu budžeta grada Kragujevca za 2021. godinu, u periodu od 24. novembra do 2. decembra 2020. godine, do 12.00 časova.

Nacrt budžeta  grada Kragujevca za  2021. godinu, biće istaknut na zvaničnom sajtu grada Kragujevca, adresa www.kragujevac.rs, oglasnoj tabli Gradske uprave i oglasnim tablama svih mesnih zajednica.
Grad Kragujevac poziva sve zainteresovane institucije, organizacije i pojedince da uzmu učešće u javnoj raspravi o Nacrtu budžeta  grada Kragujevca za  2021. godinu, kao i da svoje primedbe i predloge dostave na jedan od sledećih načina:
Predloge i sugestije moguće je dostaviti na e-mail javnaraspravakg@kg.org.rs kao i u pisanom obliku ubacivanjem u kutiju za predloge do 2.decembra do 12.00 časova, koja se nalazi u holu prizemlja Gradske uprave grada Kragujevca Trg slobode br.3, 34000 Kragujevac.
Svi predlozi i sugestije koje u pisanoj formi stignu do 2. decembra do 12.00 časova na adresu Gradske uprave za zajedničke poslove grada Kragujevca, Trg slobode br.3, 34000 Kragujevac smatraće se blagovremenim.

Inače, javna tribina o Nacrtu budžeta grada Kragujevca za 2021. godinu, u skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom, kao i merama koje se preduzimaju u cilju sprečavanja širenja virusa KOVID-19, neće biti održana.

Post Author: Milan

Ostavi komentar