Imenovani članovi i zamenici Gradske izborne komisije u stalnom sastavu

Na petoj vanrednoj sednici Skupštine grada Kragujevca održanoj po hitnom postupku, odbornici su doneli Odluku o razrešenju i imenovanju članova i zamenika članova Gradske izborne komisije u stalnom sastavu a u skladu sa Zakonom o lokalnoj samoupravi koji je stupio na snagu 8. februara ove godine.

Članovi i zamenici članova izborne komisije u stalnom sastavu imenovani su na predlog odborničkih grupa srazmerno njihovoj zastupljenosti u ukupnom broju odbornika koji pripadaju odborničkim grupama.

Odbornička grupa Srpske napredne stranke za predsednika Gradske izborne komisije predložila je Jelenu Veličković, diplomiranog pravnika, a za zamenika predsednika Jasminu Petrović, diplomiranog pravnika. Za članove Gradske izborne komisije predloženi su Dušan Petković, Milan Marković, Miloš Avramović i Marko Radosavljević a za zamenike članova: Tamara Milanović, Tomislav Jošović, Jelena Doderović i Ivana Jevtić.

Odbornička grupa Zajedno za Šumadiju je za člana Gradske izborne komisije predložila Zlatka Milića a za zamenika člana, Natašu Mihajlović. Odbornička grupa Socijalistička partija Srbije je za člana Gradske izborne komisije predložila Vladimira Petrovića a Odbornička grupa Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma je za zamenika člana predložila, Nemanju Rajčića.

Odbornička grupa Pokret obnove Kraljevine Srbije je u Gradsku izbornu komisiju za člana predložila Gorana Filipovića, a Odbornička grupa Alternativa za zamenika člana predložila je, Igora Paunića.

Odbornička grupa Socijaldemokratska partija Srbije je za člana Gradske izborne komisiju predložila, Bojana Stojadinovića, a za zamenika člana Odbornička grupa Partija ujedinjenih penzionera Srbije – PUPS predložila je, Jasminu Brajković.

Odbornička grupa 300 Kragujevčana i Pokret volim selo svoje je u Gradsku izbornu komisiju za člana predložila, Nikolu Pavlovića, dok je Odbornička grupa Pokret snaga Srbije – BK Pokret socijalista je za zamenika člana predložila, Sanju Bakić.

Odbornička grupa Srpski pokret obnove – SPO je za člana GIK predložila Radomira Pecelja, a Odbornička grupa Jaka Srbija je za zamenika člana, Vladimira Lazarevića.

Na predlog predsednika Skupštine grada Kragujevca za sekretara Gradske izborne komisije imenovana je Suzana Pavlović, sekretar Skupštine grada Kragujevca a za njenog zamenika Biljana Novosel, sekretar Sekretarijata za poslove organa Grada.

Post Author: Milan

Ostavi komentar