I ove godine “Aprilske radionice” u online formatu

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu i ove godine za studente i diplomce organizuje tradicionalni ciklus radionica i prezentacija pod nazivom “Aprilske radionice”.

Program je usmeren unapređenju karijernog razvoja studenata i diplomaca, sa namerom da im pruži  informacije značajne za razvoj znanja i veština potrebnih kako tokom studija, tako i prilikom izlaska na tržište rada.

Program se ove godine sastoji od 12 radionica, koje će se realizovati u periodu od 6. do 28. aprila 2021. godine i koje tematski obuhvataju znanja značajna za akademski rad, meke veštine i znanja potrebna za izlazak na tržište rada.

Imajući u vidu pozitivne reakcije učesnika prošlogodišnjih, prvih onlajn radionica, kao i situaciju sa korona virusom koja i dalje traje, Centar za razvoj karijere i ove godine “Aprilske radionice” organizuje u onlajn formatu.

Sve radionice i prezentacije su, kao i do sada, besplatne- Prijave za radionice biće otvorene do 10 časova na dan radionice za koju se prijavljujete. Svi prijavljeni kandidati će na dan radionice, do 11 časova, dobiti link za pristup radionici.

Svi učesnici će po završetku programa “Aprilskih radionica” dobiti elektronsku potvrdu o prisustvu na radionicama koje su pohađali.

Post Author: Milan

Ostavi komentar