Gradonačelnik posetio centar Tomić auto 034

Od 2015. godine u Kragujevcu posluje prodajno- servisni centar za Škoda automobile, jedini ovlašćeni na području Centralne Srbije – Tomić auto 034 d.o.o. U okviru poseta privrednicima Kragujevca, gradonačelnik Nikola Dašić i član Gradskog veća za privredu Radomir Erić posetili su ovu kompaniju.
Upoznavanjem sa privrednicima i njihovim poslovanjem upoznajemo se sa problemima sa kojima se oni susreću i, na neki način, stvara se bolja slika kako možemo da im pomognemo da ih prevaziđu, a što je u nadležnosti lokalne samouprave, rekao je gradonačelnik Dašić. Kragujevac kao i bilo koji drugi grad bilo gde na svetu upravo zavisi od svoje privrede a na nama jeste da im pomažemo i ojačavamo što je više moguće. Što je bolje kragujevačkim privrednicima bolje je i Kragujevčanima, poručio je gradonačelnik Dašić.

Dragan Tomić, vlasnik i generalni direktor kompanije Škoda-Tomić auto kaže da se podrškom lokalne samouprave i države stvaraju ambijent i preduslovi za što uspešnije funkcionisanje firme i njeno poslovanje.
Tomić auto 034 d.o.o. jedini je ovlašćeni prodajno- servisni centar za Škoda automobile na području Centralne Srbije. Izgrađen je i opremljen u skladu sa najnovijim standardima ove marke vozila. Auto centar Škoda, koncipiran je tako da objedini paletu kompletnih usluga koje pruža klijentima, od odabira novog automobila, do samog održavanja i servisiranja. Auto centar raspolaže originalnim Škoda alatima, rezervnim delovima i opremom sa kompjuterskom dijagnostikom.

Post Author: Milan

Ostavi komentar