Denino brdo:Poziv za prodaju jeftinih stanova

Raspisan je javni poziv za prodaju jefitnih stanova za pripadnike snaga bezbednosti u devet stambenih objekata na Deninom brdu. Cena kvadrata je 430 evra bez PDV-a, zainteresovani se mogu prijaviti od 15. do 17. oktobra putem sajta www.ssb-srbija.rs.

Biće izgrađeno ukupno 972 stana na Deninom brdu za pripadnike snaga bezbednosti, raspoređenih u pet stambenih blokova sa ukupno devet stambenih objekata.

U okviru Ia faze projekta u prodaji su prva dva stambena objekta sa ukupno 216 stambenih jedinica i to 36 jednosobnih, 118 jednoiposobnih i dvosobnih, 50 dvoiposobnih i trosobnih, i 12 troiposobnih.

U okviru Ib faze projekta u prodaji je sedam stambenih objekata sa ukupno 756 stambenih jedinica i to 126 jednosobnih, 233 jednoiposobnih, 180 dvosobnih, 91 dvoiposobna jedinica, 84 trosobnih i 42 troiposobne stambene jedinice.

U Javnom pozivu, koji je raspisalo preduzeće SPV Lepenica, navodi se da pravo na kupovinu stana ostvaruju lica koja se nalaze na spisku lica, a kojima je utvrđeno pravo na kupovinu stana pod povoljnijim uslovima u skladu sa Zakonom o posebnim uslovima za realizaciju projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

Podsetimo, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović je sredinom maja ove godine obišla je gradilište na Deninom brdu, gde se grade stanovi za pripadnike snaga bezbednosti i najavila da će do kraja 2022. godine na ovoj lokaciji biti izgrađeno gotovo 1.000 stanova.

Post Author:

Ostavi komentar