Dekatlon – svet sporta u Kragujevcu

Dekatlon, jedan od najvećih svetskih lanaca sportske opreme, otvorio je svoju četvrtu radnju u Srbiji u Big Fashion centru u Kragujevcu. Svečanom otvaranju prisustvovao je gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić sa saradnicima, delegacija Ambasade Francuske predvođena ambasadorom Pjer Košarom, direktor Dekatlona za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Mišel Kapler.

Kragujevac je treći grad u Srbiji, posle Beograda i Novog Sada, ali jedini grad ispod Save i Dunava u kojem je Dekatlon, veliki francuski lanac sportske opreme otvorio svoju radnju, kazao je gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić. O važnosti događaja govori nam i prisustvo ambasadora Francuske koji je danas u poseti Kragujevcu, a to je potvrda da je Kragujevac grad koji ozbiljno radi i razvija se, ne samo u industrijskom smislu već i u novim tehnologijama koje su atraktivne za nove investitore. U tom smislu Dekatlon, kao jedna od najvećih svetskih kompanija koja se bavi sportskom opremom, je naravno, nakon istraživanja tržišta, zaključila da je Kragujevac mesto gde žele svoju  radnju, kazao je gradonačelnik Dašić.

Kragujevac kao centar Srbije, univerzitetski je i dinamičan grad sa vidljivim investicijama i odličnim uslovima za život. To su samo neki od razloga zbog kojih je Dekatlon otvorio prodavnicu, pored zajedničke strasti naših naroda prema sportu, kazao je  ambasador Francuske u Srbiji Pjer Košar.

Mišel Kapler, direktor Dekatlona za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju je podsetio da je Dekatlon otvoren u više od 70 zemalja sveta u 1800 prodavnica i da je Kragujevac, posle Beograda i Novog Sada, prilika za našu kompaniju, jedinstvenu i drugačiju od bilo koje druge kompanije sportske opreme.

Dekatlon Kragujevac je mesto gde je moguće kupiti opremu za više od 40 sportova. Na više od 1400 kvadrata prodajnog prostora u ponudi je  više od 35 hiljada proizvoda različitih sportskih brendova. Radno vreme prodavnice u Big Fashion centru je svakog dana od 10 do 22 sata.

Post Author: Milan

Ostavi komentar