Danas bez struje sledeći potrošači

Elektrodistribucija Kragujevac danas bez struje ostavlja sledeće potrošače :

Zbog radova, na mreži, dana 13.07.2021 god. u vremenskom periodu od 09:00.č do 16:00č. doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u naselju Ilićevo-stara opština, deo mreže od ugla ulica Dragomira Ostojića i Bojadžića mahala do ugla ulica Liparska kosa I Bojadžića mahala.
Zbog radova, na trafostanici, dana 13.07.2021 god. u vremenskom periodu od 09:00.č do 11:00č. doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u naselju Ilićevo-stara opština u ulicama: Aleksandra Milenkovića, Bojadžića mala, Dragomira Ostojića, Liparska kosa, Mečkovačka i Viška.
Zbog radova, na trafostanici, dana 13.07.2021 god. u vremenskom periodu od 09:00.č do 12:00č. doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Đevđelijska, Milana Obradovića, Mileve Rajčević, Mileve Rajčević, Miloja Simovića, Momira Joksovića, Radovana Mićovića, Radovana Mićovića, Steve Knićanina, Žike Bogavca, Albanske spomenice, Arčibalda Rajsa, Bogovinska, Dragačevska, Francuska, Ilije Garašanina, Jovanke Orleanke, Kralja Milutina, Kursulina, Marka Simovića, Ovčarska, Soke Lolić, Šumatovačka i Svetoandrejske skupštine.

Post Author: Milan

Ostavi komentar