Asfaltirane dve ulice u Vinogradima

Sektor niskogradnje JKP „Šumadija“ izvodi završne radove na asfaltiranju ulica Baje Sekulića i Isidore Sekulić u Mesnoj zajednici Vinogradi.

Radove su danas obišli gradonačelnik u ostavci Nikola Dašić i Marko Vujnović, direktor JKP „Šumadija“sa saradnicima.

– Nakon završetka radova u ove dve ulice u narednom periodu nastavićemo sa uređenjem i drugih ulica kako bi stanovnicima omogućili pristojan život i normalno funkcionisanje, istakao je Dašić.

Prema rečima direktora JKP „Šumadija“ Sektor niskogradnje užurbano radi na ispunjenju zadataka na uređenju putne infrastrukture na teritoriji grada Kragujevca.

– U MZ Vinogradi u okviru pripremnih radova u ove dve ulice izvršeno je mašinsko sečenje asfalta i mašinski iskop tamponske podloge, nasipanje i valjanje kamenog materijala, nakon čega se pristupilo radovima na asfaltiranju i izradi bankina. Ukupna vrednost radova na rekonstrukciji ove dve ulice iznosi 7,2 miliona dinar, kazao je Vujnović.

Uporedo sa ovim radovima Sektor niskogradnje izvodi i pripremne radove za asfaltiranje trotoara u ulici Dragoslava Srejovića, a u toku su radovi i na nasipanju kamenim materijalom puteva u MZ Erdeč i Đuriselo.

Post Author: Milan

Ostavi komentar