Asfaltirana Ulica Vladimira Micića u MZ Šumarice

Ekipe JKP Šumadija izvode završne radove na asfaltiranju jedne od najstarijih ulica u naselju Šumarice, Ulice Vladimira Micića. Radove je obišao gradonačelnik Nikola Dašić sa saradnicima.

Vrednost radova za asfaltiranje ove ulice čija je dužina skoro 450 metara je oko 5 miliona dinara i to je samo deo investicija koje Grad Kragujevac ulaže u Mesnu zajednicu Šumarice, kazao je gradonačelnik. On je najavio da će se radovi nastaviti asfaltiranjem Ulice udarnih brigada i podsetio da je sredinom oktobra Uprava za investicije potpisala ugovor o izradi projektno tehničke dokumentacije za izgradnju objekata mesnih zajednica Šumarice i Beloševac. Objekat površine 75 kvadrata će biti izgrađen na temeljima starog koji je izgoreo, a za obe mesne zajednice u ova dva naselja biće uloženo oko 22 miliona dinara. To su ozbiljna ulaganja i trudimo se da taj tempo zadržimo i povećamo, kao što smo radili svih ovih godina, naglasio je Dašić i dodao da će tako nastaviti.

Sektor niskogradnje užurbano radi kako bi iskoristili ove klimatske uslove da uradimo što više na unapređenju putne infrastrukture u gradu Kragujevcu pre početka zimske sezone, rekao je Marko Vujnović, direktor JKP Šumadija. On je istakao da ekipe ovog preduzeća pored nastavka radova u Mesnoj zajednici Šumarice istovremeno rade i u centru grada, u ulicama Tanaska Rajića i Dragoslava Srejovića, kao i po okolnim prigradskim naseljima.

Post Author: Milan

Ostavi komentar