Zlatanović: Ostvarili smo zacrtani cilj

Sjajnom partijom i remijem u Šapcu na gostovanju ekipi Metaloplastike, rukometaši Radničkog su ostvarili prvi, zacrtani cilj sa početka sezone, plasman u plej-of Arkus lige i time dokazali da se nalaze rame uz rame sa timovima iz samog vrha srpskog rukometa. Ocenu tog duela i očekivanja iz naredna dva smo potražili od najiskusnijeg iz redova kragujevačkog superligaša, pouzdanog čuvara mreže Dejana Zlatanovića:

Znali smo da nas u Šapcu očekuje izuzetno jak protivnik i pored toga smo kao tim u utakmicu ušli izuzetno hrabro i odlučno. Iako smo vodili većim delom susreta i kontrolisali dešavanja na terenu, smatram da je nerešen rezultat najpravedniji ishod na kraju.

Ostvarili ste prvi zacrtani cilj. Spalo je breme pritiska?

Da ostvarili smo prvi cilj, a to je ulazak u plej-of i naravno da smo sada rasterećeniji, ali nas do kraja jesenjeg dela očekuju još dve utakmice u kojima očekujem da pružimo svoj maksimum i iz ta dva meča izađemo kao pobednici.

Na redu je poslednji meč regularnog dela sezone pred kragujevačkom publikom.

Već u petak nas očekuje utakmica protiv Dinama iz Pančeva. Radi se o jednoj ozbiljnoj i dobroj ekipi koja nas je u prvom delu prvenstva zasluženo pobedila. Nadam se da ćemo izvući pouke iz prvog susreta i da ćemo uz jedan maksimalni pristup ostvariti povoljan rezultat, zaključio je Zlatanović uz poziv navijačima da ih podrže u poslednjem, ovogodišnjem meču.

Susret 13. kola Arkus lige u kome će Radnički ugostiti Dinamo iz Pančeva je zakazan za petak, 10. decembar sa početkom od 19 časova.

 

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar