Vredna sportska oprema za FK Pobeda iz Beloševca

FK Pobeda iz Beloševca je sedmi po redu amaterski fudbalski klub koji je od Grada dobio vrednu sportsku opremu. Prema rečima Predraga Stevovića, člana Gradskog veća za sport, inicijativu Grada da na ovaj način podrži amaterske fudbalske klubove pozdravili su svi – uprave i članovi klubova kojima je ona već dodeljena, kao i žitelji naselja u kojima se ovi klubovi nalaze.

FK Pobeda iz Beloševca ima dugu tradiciju, istakao je Stevović. Takmiči se u Prvoj gradskoj ligi i ima veliki uticaj na decu iz ovog naselja koja žele da se bave fudbalom. Donacijom vredne sportske opreme koja podrazumeva kompletnu garnituru dresova sa loptama, Grad kontinuirano podržava amaterske fudbalske klubove i na taj način motiviše njihove članove da napreduju, kao i žitelje naselja, a posebno decu, da se bave sportom.

Sredinom ove godine Grad će nastojati da obezbedi finansijska sredstva za donaciju sportske opreme za još osam sportskih klubova, najavio je Stevović. Trudićemo se da nastavimo da podržavamo i ostale amaterske sportske klubove.

Donacija koju smo dobili od Grada nam mnogo znači, rekao je Stefan Muruzović, predsednik FK Pobeda iz Beloševca. Na sredini smo tabele Prve gradske lige i uvereni smo da će ovaj vid podrške motivisati naše igrače i da ćemo uskoro biti pri vrhu tabele.

Post Author: Milan

Ostavi komentar