U Kragujevcu održan MMA seminar

14.05.2022. u sali Sumadije, Save Kovačevića br. 5 održan je mma seminar. Seminar je bio u organizaciji kluba MMAKGteam, čiji je trener trener Stanislav Pantović.

Gosti i u isto vreme mentori seminara bili su pioniri srpsko MMA Dragutin Milošević Beli i Dušan Džakić. Cilj seminara je bio podizanje svesti o ovom sportu, propagiranje zdravih stilova života i dalje usavršavanje. Pored dela koji je podrazumevao demonstraciju tehnika Dragutin Milošević – Beli je bio zadužen i za teorijski deo, tako da je na slajdovima reprezentovao same početke MMA i načine treniranja.

Udarački deo seminara je vodio Dušan Džakić, dok je za bacačko-parterni bio zadužen Dragutin Milošević Beli. Sala je bila prepuna mladih sportista, pa čak i onaj ko se nije bavi sportom, u publici je mogao da posmatra seminar. Treneri su sve vreme nesebično delili znanje! Nakon završenog seminara Dušan Džakić je izrazio želju da obidje Kragujevac jer ga za ovaj grad vežu lepe uspomene. Stanislav Pantović je gostima pokazao znamenitosti grada Kragujvca.

Šetajući kroz Šumarice prlazici su ushićenjem prilazili Dušanu, uzimali autograme i fotografisali se.
Grad Kragujevac je počastvovan gostovanjem ovakvih sportista, a MMAKG team vidi perspektivu u daljoj saradnji.

Post Author: Milan

Ostavi komentar