Stevović posetio FK „Šumadija 1903“ i FK „Zastava“

U okviru redovnih poseta sportskim organizacijama i klubovima, Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport, susreo se juče sa predstavnicima uprave FK „Šumadija 19o3“ i FK „Zastava“.

Želja nam je da jednom serijom poseta našim sportskim organizacijama koje veoma posvećeno rade na održavanju svoje regrutne baze i amaterskog fudbala u našem gradu, razgovaramo o njihovim uspesima i problemima sa kojima se svakodnevno susreću i iskažemo dobru volju da ih podržimo. Grad Kragujevac će naći način da pomogne jednom od najstarijih fudbalskih klubova u gradu kroz finansijsku podršku održavanju odgovarajućih sportskih kampova koji će sigurno imati efekta za finansijsku stabilnost ovakvog kluba. Okom jučerašnjeg dana, posetio sam i FK „Zastava“ gde sam u razgovoru sa rukovodstvom kluba razgovarao o budućoj saradnji. Jedna od tema bila je i stadion koji zajednički koriste i FK „Zastava“ i FK „Šumadija 1903, unapređenje sportske infrastrukture – kazao je Stevović.

Goran Miletić, predsednik FK „Šumadija 1903“ zahvalio se Predragu Stevoviću na poseti i iskazanoj želji da pomogne klubu.

Radostan sam zbog iskazane želje da nam se pomogne da zajednički uspemo da od FK „Šumadija“ napravimo ono što bi trebalo da bude i što zaslužuje. Nadam se da će ovo prerasti u jednu dugoročnu saradnju našeg kluba i grada Kragujevca – kazao je Miletić.

Post Author: Milan

Ostavi komentar