SPD Radnički i SD Leotar iz Trebinja potpisali Protokol o saradnji

Predstavnici Sportskog privrednog društva Radnički potpisali su danas Protokol o međusobnoj saradnji u narednom periodu, sa čelnicima Sportskog društva „Leotar“, u Trebinju.
Izrazivši zadovoljstvo zbog potpisivanja protokola, direktor SPD Radnički, Bojan Ilić, istakao je da će se sa ostvarivanjem saradnje krenuti u najkraćem mogućem roku.
Osnivanjem Sportskog privrednog društva Radnički želeli smo da ostvarimo sinergiju između sportskih klubova našeg grada i da na zdravim temeljima pokrenemo i ohrabrimo mlade na svom putu sporta, da iznedrimo vrhunske sportiste koji će braniti boje kragujevačkog Radničkog. Mislim da smo u tome uspeli, ali i da smo ovom saradnjom sa Leotarom napravili prostor za dalji prosperitet. Takođe, nadam se da će se saradnja odvijati na obostrano zadovoljstvo i da ćemo pomoći našim prijateljima iz Trebinja da napreduju, rekao je Ilić.
Kao što je pre mesec dana dogovoreno na sastanku u Trebinju, kom su između ostalih prisustvovali i selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Dejan Savić i direktor vaterpolista Radničkog, Jugoslav Vasović, saradnja će započeti vaterpolom. To je potvrdio i gradonačelnik Trebinja, Mirko Ćurić, i još jednom najavio da je u planu dolazak reprezentacije Srbije na revijalnu utakmicu u Trebinju, ali i gostovanje ekipe Radničkog iz Кragujevca, koja je jedna od najboljih u Srbiji.
Sportisti iz Trebinja i Кragujevca imaju mogućnosti da ostvare izuzetno kvalitetnu saradnju u više sportskih grana i danas potpisani protokol o saradnji je prvi korak ka realizaciji budućih planova, zaključio je Ćurić.

Post Author: Milan

Ostavi komentar