Sa Šapčanima za izlazak na evropsku scenu

Kucnuo je čas da rukometaši Radničkog prikažu svu raskoš talenta koji poseduju, požrtvovanost i glad za pobedama koja ih krasi cele sezone u želji da ostvare cilj kome su se nadali od starta sezone, plasman na jedno od prva četiri mesta i učešće u jednom od evropskih kupova. Protivnik na tom putu je ekipa sa velikim rukometnim rejtingom, bivši dvostruki prvak Evrope, šabačka Metaloplastika, koja sa istom željom dolazi na duel u subotu 28. maja u SBB dvoranu Jezero u susretu poslednjeg, 14. kola plej-ofa Arkus lige. U prvoj utakmici doigravanja, subotnji rivali su remizirali na vrućem terenu u Šapcu rezultatom 23:23.
Imamo veliku šansu da ovu sjajnu sezonu privedemo kraju za nas na najbolji mogući način, a to je pred domaćim navijačima i pobedom odvedemo klub u Evropsko leto, a takođe i zauzmemo treće mesto u Arkus ligi, što bi bio neverovatan uspeh, jer bi iza nas ostaviti mnogo klubova koji su istorijski i rezultatski daleko ispred, makar za sad. Motiva ima na pretek i verujemo da će nas voditi ka pobedi jer više ništa ni igrački ni sistemski ne možemo da promenimo. Ostala je ta jedna utakmica i nema se vremena za neke velike taktičke promene. Oslonićemo se na ono što nas je krasilo cele sezone, a to je ta želja i ogromna energija koju izvlačimo iz sebe na svakoj utakmici. Međusobni dueli Radničkog i Metaloplastike su jako zanimljivi, ove godine smo bili uspešniji, svaka utakmica je bila gotovo identična, gde je do samog kraja bio egal i odlučivala je jedna ili dve lopte. Isti scenario očekujemo u subotu i zato pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju da zajedno odvedemo Radnički u Evropu, najavio je odlučujući meč za evropsku premijeru kapiten Miloš Prodanović.
Početak utakmice je zakazan za 18 časova, a sudijski par će činiti Boriša Milosavljević i Danijel Trivković iz Beške.
Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen direktan prenos na drugom programu Radio Televizije Srbije, kao i video link:

Post Author: Milan

Ostavi komentar