Rukometna poslastica za kraj sezone u SBB hali Jezero

Rukometaši Radničkog su u prethodnom kolu, remijem sa Metaloplastikom ostvarili zacrtani cilj sa početka sezone, plasman u plej-of Arkus lige, ali ih to neće omesti da u poslednja dva kola regularnog dela sezone daju svoj maksimum i ubeleže nove bodove. Prva prilika je susret 13. kola u kome će u poslednjem meču ove godine pred svojom publikom i kamerama nacionalnog servisa RTS, dočekati ekipu Dinama iz Pančeva u petak 10. decembra. U prvom susretu ovih rivala Pančevci su slavili rezultatom 36:28.

Solidna partija u Šapcu podigla je nivo adrenalina i samopouzdanje ekipe. Činjenica je da smo obezbedili učešće u plej-ofu, ali u meč sa Pančevcima ulazimo sa pregršt motivacije i želje da se nadmećemo sa njima i igraćemo za prestiž. Namera nam je da dokažemo da je SBB hala Jezero neosvojiv bastion. Siguran sam da će utakmica sa Dinamom biti prava poslastica za ljubitele rukometa, a dodatni motiv je i želja da se u direktnom prenosu na RTS prikažemo u što boljem svetlu širokom auditorijumu. Ovim putem bih pozvao naše navijače da nas podrže u težnji da se trijumfom oprostimo pred dvomesečnu pauzu, izneo je očekivanja pred susret sa Dinamom bek Radničkog Petar Petrović.

Početak utakmice je zakazan za 19 časova, a pravdu će deliti sudijski par Nenad Nikolić iz Leskovca i Dušan Stojković iz Niša.

Direktan prenos utakmice je na drugom kanalu RTS.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar