Rukometaši Radničkog gostuju „Hajduk Veljku“ u Negotinu

Pred rukometašima Radničkog nalazi se jedan od najtežih ispita u ovoj polusezoni. Idu na noge odličnoj ekipi „Hajduk Veljka“ koja važi za veoma neugodnog domaćina, gde teško rasprodaje bodove. Pobeda u ovom meču bi veoma značila u borbi za plasman u viši rang.

“Svesni smo da nas u nedelju u Negotinu čeka teška utakmica i silno motivisani domaćin. Ekipa sastavljena od mahom iskusnih igrača sigurno će tražiti svoju priliku da nam poremeti planove i pokušati da nametne svoj stil igre. Međutim , obzirom na raspored koji imamo u ovoj polusezoni mi na ovu utakmicu gledamo kao priliku da napravimo ogroman iskorak ka našem konačnom cilju a to je prvo mesto i titula prvaka. U tim se vraća oporavljeni Stefan Stanojev i to će nam dati veći broj opcija u napadu. Maksimalno smo spremni i fokusirani, očekujemo tešku utakmicu, ali daćemo sve od sebe da opravdamo očekivanja i donesemo bodove u Kragujevac”, obećava bek kluba iz Kragujevca, Dušan Medić.

Utakmica se igra u nedelju sa početkom od 18 časova u „Hali sportova“ u Negotinu a pravdu će deliti sudijski par Branko Radaković i Nikola Bakmaz iz Novog Sada.

Post Author: Milan

Ostavi komentar