Rukometaši Radničkog ciljaju nove bodove

Nakon teškog gostovanja i poraza u Nišu, rukometaši Radničkog će imati priliku da u subotu 24. oktobra u SBB hali Jezero, u okviru 4. kola Arkus lige, poprave bodovni saldo u susretu sa ekipom Obilića iz Beograda, koji u Šumadijsku prestonicu dolaze nakon dva vezana poraza.

Očekuje nas još jedna teška utakmica protiv ozbiljnog protivnika. Iako su vezali dva poraza, ekipa Obilića je pobedom u prvom kolu u Novom Pazaru pokazala da poseduje kvalitet, tako da će dati sve od sebe da nam pokvare planove. Liga je izjednačena, svako svakog može da pobedi, što se i videlo u prethodnim utakmicama, tako da jedino uz maksimalan pristup možemo da dodjemo do pobede. Utakmica u Nišu je pokazala da se svaka greška kažnjava. Iako smo novajlije u ligi, siguran sam da posedujemo kvalitet za vrh tabele, tako da već u subotu imamo priliku da to i dokažemo. Verujem da ćemo doći do pobede i pokazati da je poraz u Nišu bio samo loš dan, najavio je subotnji duel najbolji strelac prethodnog kola iz redova Radničkog Bogdan Utvić.

Početak utakmice je zakazan za 14 časova, a pravdu će deliti internacionalni sudijski par Dušan Stojković iz Niša i Nenad Nikolić iz Leskovca.

Za navijače Radničkog je obezbeđen direktan prenos utakmice na kanalu Radio-Televizije Kragujevac.

Post Author: Milan

Ostavi komentar